Galeria Atelier

Jaume Plensa - Sobre paper

Del 28 d’abril al 28 de maig

Plaça Rovira i Trias, 9 · 08024 Barcelona
Veure mapa
Tel. +34 932 844 317
info@galeriatelier.com
www.galeriatelier.com

De dilluns a divendres, de 10.30h a 14h i de 17h a 20.30h
Dissabtes matí, de 10.30h a 14h

#EL PAPER DE L'ART 2015

  • “Papers contemporanis”
  • De nou diverses galeries i antiquaris de Barcelona s'han posat d’acord per dur a terme una nova edició de #elpaperdel’art. Diversos espais de la ciutat s’ompliran de dibuixos i altres obres artístiques on el suport és el paper. Una amplia oferta de peces Molt variades, des del segle XVI fins als nostres dies, i de preus també molt variats.
  • Com en l’anterior edició s’han editat uns passaports, que es distribuiran gratuïtament en els mateixos establiments galerístics, que convidaran als ciutadans a fer tot el circuit per les diverses exposicions. Cada visita se segellarà, i, amb el passaport complet, s'entrarà en un sorteig de 3.000 euros, amb la condició obligatòria que el guanyador haurà d’adquirir una obra per aquest import, a escollir entre les obres exposades.
  • La macroexposició s'inaugurarà de forma conjunta el proper 28 d’abril i durarà fins el 28 de maig.
  • Hi ha propostes molt diverses per veure, unes de caràcter monogràfic i d'altres, col·lectives. A la Galeria Atelier en aquesta ocasió proposem “Papers contemporanis” un conjunt  tant de peces originals  sobre paper i de obra gràfica original de Jaume Plensa  amb obres com “Serie Family” , “Shonberg”, “Hate”, o gràfica com “The porter”, “Shadow”, “Nomade”…. i d’altres artistes de l’alçada de Tàpies o Chillida.
  • Les obres de Plensa que hem seleccionat posen en evidencia la simbiosi perfecte entre l’escultura, la literatura, la paraula i la imatge sobre paper.  En la seva obra es barregen formes molt diverses d’expressió. Crea efectes de relleu i de textura, així les paraules sobre el paper agafen cos i es converteixen en imatges. Són també habituals els retrats, els rostres i el cos humà són un tema recurrent de l’artista. Rostres que conviden a la reflexió i cossos en els que a més de la figura és deixa veure l’ànima.
  • Altres gravats de Tàpies o de Chillida ens acosten al treball dels artistes internacionals més valorats del moment.

XARXES SOCIALS