MEAM

Exposició a la 2a Planta del MEAM, del 28 d’abril al 7 de juny

Barra de Ferro, 5 . 08003 Barcelona
Veure mapa
Tel. + 34 933 195 693
Fax + 34 934 179 360
info@meam.es
www.meam.es

De dimarts a diumenge, de 10h a 20h

#EL PAPER DE L'ART 2015

  • La exposició estarà oberta al públic del 28 d´abril al 7 de juny. Hi ha un protocol de venda de passaports que serveixen d´entrada a totes les exposicions i dels quals la organització ja comunicarà el funcionament. Les obres exposades poden estar a la venda pels visitants. El muntatge de la exposició es farà el dilluns 27 d´abril i el desmuntatge es farà el dilluns 8 de juny.

EL PAPER EN L´APRENENTATGE DE L´ART

  • En col.laboració amb els alumnes de la BARCELONA ACADEMY OF ART, es presentan els treballs acadèmics fets en paper seguint els cànons de l´esmentada Acadèmia, que no són altres que els tradicionals que s´han fet servir durant segles a la historia de les escoles d´art.
  • Dintre de les exposicions del MEAM, en una sala de la segona planta es presenten els treballs d´apunts fets amb model natural sobre paper. Són treballs d´una extraordinària qualitat, firmats pels seus autors, i podrán ser adquirits pels visitants a les taquilles del Museu.

DIA D'ACTIVITAT ESPECIAL

  • El dimarts, dia 2 de juny, a les 18 h., es fa una presentació especial de la exposició, a càrrec del Director de la Barcelona Academy of Art i alguns dels artistes exposats, a la qual s´explica el procediment d´aprenentatge i de dibuix de la Institució.
  • Hem de indicar que el mateix dia, però a les 19,30 h. també s´inaugurarà la exposició de les obres guanyadores del 2º Concurs Mod-Portrait, organitzat per Artelibre, inauguració presidida pel pintor hiperrealista americà Don Eddy.

XARXES SOCIALS